Przywoływacze z BB, łączta się!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Uszanowanie drodzy gracze! Ubiegły sezon dał mi nieco do myślenia, uznałem że bez zintegrowanego, zgranego teamu nie ma sensu brnąć dalej w tę grę z wiadomych przyczyn - ogrom małolatów, noobów, chamów itp.
Stąd też założyłem nasze forum - miejsce na którym będzie można zawsze popierdaczyć o LoL'u, ustawić się na gierkę, zgadywać się na jakieś dłuższe wspólne posiedzenia, oraz analizować nasze gry a co za tym idzie - doskonalić się zarówno drużynowo, jak i indywidualnie.
Sporo meczy razem zagraliśmy, z reguły każdy latał na randomowych pozycjach, a budując team warto byłoby jednak określić się, na jakiej pozycji chcemy grać na stałe.(w kolejkach rankingowych)
Aktualnie trwa przedsezon, a więc rankedy prócz jakiejśtam skromnej nagrody od RIOT w postaci skórki czy tam totemu. Po przedsezonie ruszy sezon, i mam nadzieję że forum pomoże nam się na sezon przygotować.
Żeby nie było - to nie oznaka maniaczenia tudzież desperacka próba zbudowania team'u - po prostu jak już gramy, to można ten chaos nieco uporządkować i zdobyć rangi adekwatne do umiejętności.
Oby nam się !!
Johny aka Dżimi
Bardzo dobra inicjatywa , popieram
Ostatnio edytowany przez UnderCTRL (2016-12-16 14:52:45)
Jeszcze utwórzmy fanpejdż na fejsie dla naszych fanów ;D
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 530.12 kB (Maksimum: 589.67 kB) ]